security 1

Brand & Gassen

Brandveiligheid.
Jaarlijks zijn er in BelgiĆ« ongeveer 12 000 branden in woningen, waardoor vooral ouderen boven de 65 jaar en kinderen beneden de 14 jaar er het slachtoffer van zijn. De meeste branden vinden plaats tussen 22 u en 6 u. Heel wat mensen denken nog altijd dat ze wel zullen gewekt worden door de rookontwikkeling, maar niets is minder waar! Daarom is een rookmelder of branddetector van levensbelang.
Branddetectie.
In geval van een brand, kan een rookmelder of een branddetector u snel waarschuwen, het is sinds 8 mei 2009 dat het verplicht om optische rookmelders te installeren in de nieuwbouw woningen, huurwoningen, studentenkamers enz... Vergeet niet dat zij jouw leven en die van je familie werkelijk kunnen redden!
 
Rookmelder  Branddetector
boschdetector

boschdetector1

 
Gasdetectie.
Veiligheid heeft altijd de allerhoogste prioriteit, daarom is een goede gasdetector is een essentieel hulpmiddel. De toestellen detecteren de aanwezigheid van explosieve gassen zoals: butaan, propaan, methaan, aardgas, stadsgas, enz... ook voor het uiterst gevaarlijk gas Co (koolstofmonoxide) bestaan er detectoren.
 
Gasdetectorsysteem Co-Detector
 gasdetectie

CO detector

Waar vind je ons

EW Glenn

Sint Jansstraat 115
B-2490 Balen

0479 81 66 64
info@ewglenn.be

Locatie

kaart