Huishoud 2

Huishoudelektro

Huishoudtoestellen.
Breng de toekomst in huis met zowel inbouw- als vrijstaande apparaten, die tot in het kleinste detail zijn afgewerkt, en die aan de modernste levensstijl beantwoorden.
 
B
OSCH SIEMENS apparaten behoren tot de zuinigste op de markt, zowel op vlak van energie- en waterverbruik.
 
N
OVY apparaten onderscheiden zich door de kwaliteit van haar dampkappen. Vanaf het begin werd er gestreefd naar een hoogst mogelijke efficiëntie voor het afvoeren van kooklucht in de keuken. De apparaten met ingebouwde geluiddemper reduceert de hoge en midden frequenties, of geluiden die door het menselijke gehoor als storend ervaart.
 
AEGAllgemeine Elektricitäts Gesellschaft” zijn apparaten die door toepassing van Duitse technieken, instaan voor hun uitmuntende en energiezuinige prestaties. Zo dragen bv. de wasmachines de energielabel “A+++”. Ook de aanschafprijs is in vergelijking met andere merken niet hoger.
 
Energielabel voor apparaten.
Een energielabel voor huishoudelijke apparatuur geeft aan hoe energiezuinig het apparaat omgaat met elektriciteit, water, enz... Label “A” staat voor zuinig en label “G” voor veel energie verbruikt. Label “D” staat voor een apparaat met een gemiddeld verbruik.
In sommige gevallen is een apparaat met een hoog energielabel label “A of B” duurder, maar is op termijn goedkoper. Met de huidige toenemende stijging van de energieprijzen heeft u het duurdere apparaat sneller terugverdiend.
Ieder apparaat wordt voorzien van een energielabel, het is de plicht van de winkelier om de cliënt hierover toe te lichten. Deze regel geldt zowel voor de gewone winkel, maar ook voor webwinkels. Eender welk merk u aankoopt, moet voorzien zijn van een energielabel, dat door de Europese unie verplicht werd.
Praktisch voorbeeld van een energielabel.

 
energielabel wasmachine 

 

Waar vind je ons

EW Glenn

Sint Jansstraat 115
B-2490 Balen

0479 81 66 64
info@ewglenn.be

Locatie

kaart