012 1Stoeterij "De Wimpel" te Wiekevorst met een Zonne-energie installatie van 160 panelen met een capaciteit van 40kWp, uitvoerder EWGLENN.

PV installatie

Wat is zonne-energie?
Zonne-energie bestaat uit warmtestralen (infrarood) of lichtstralen (Ultraviolet "UV" en zichtbaar licht) die door onze zon worden uitgestraald en op aarde terecht komen.
Dit betekent dat de energie die door de zon afgegeven wordt 
uiterst geschikt is voor zonne-energie installaties (PV-installaties). Ook op vlak van milieu is het de energiebron, om een woning te voorzien van elektriciteit.

Onafhankelijkheid.
Een zonne-energie installatie (PV-installatie) maakt ons minder afhankelijk van fossiele brandstoffen die, dat voor wat België betreft uit het buitenland dient aangekocht worden. Het betekent ook dat u zelf meer controle krijgt op uw energiefactuur, en op termijn uw investering meer dan terug gaat verdienen. Zelfs zonder verdere stijging van de energieprijzen, dat hoogst onwaarschijnlijk is. Het is erg belangrijk dat wij op grotere schaal moeten gaan ingrijpen om in onze eigen energiebehoefte te gaan voorzien. De opgewekte energie dat door zonnepanelen geleverd wordt is voor 100% veilig.
 
De voordelen van een zonne-energie installatie (PV-installatie):
- Levensduur van minimaal 20 à 25 jaar.
- Onafhankelijk van fossiele brandstoffen zoals: kolen, olie, gas enz...
- Minder afhankelijk van energieleveranciers.
- Geen schadelijke invloed op het klimaat (milieuvriendelijk).
- Voor de volgende 4 miljard jaar gewaarborgd.
- Levert een veelvoud aan de energie op.
- Dakinstallaties mogen zonder vergunning geïnstalleerd worden.
Panasonic Logo1     sanel      Hyundai

EWGlenn koopt zijn materialen aan bij Saneleen bedrijf dat al vele jaren distributeur is van de Panasonic en Hyundai zonnepanelen & toebehoren.

Waar vind je ons

EW Glenn

Sint Jansstraat 115
B-2490 Balen

0479 81 66 64
info@ewglenn.be

Locatie

kaart