licht 4

Spaarverlichting

Geschiedenis.
Megaman® opgericht in 1994, bracht in 1996 als eerste spaarlampenfabrikant de energiezuinige spaarlamp uit, die uitgevoerd werden met de gekende standaard lampfittingen, waardoor ze vervangbaar zijn in vrijwel alle bestaande armaturen. Ter vervanging van de gekende halogeenspot lanceerden ze in 2002 als eerste de reflectorlamp, dat leidde tot 21 verschillende energiezuinige reflectorlampen. Hun dimbare spaarlampen werden gelanceerd tussen 2005 en 2006. Op vlak van eigen vernieuwende technologieën en op vraag hun klanten startte Megaman® in 2009 met de productie van ledlampen met TCH-technologie en door het gebruiken van multi-chips en led arrays, is het de koeling die instaat voor een nog langere levensduur. De dimbare ledlampen zijn sinds 2011 beschikbaar in diverse sfeervolle kleuren. Om zeker te zijn dat de Megaman® lampen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, staan ze met enige trots, boven op de lange lijst van internationale erkende certificaten zoals: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, QC 08000, SA 800, en verzekeren dat hun producten voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitseisen.
 
Waarom spaarlampen?
Principeel werkt een spaarlamp hetzelde als een TL-lamp, ze zijn enkel wat compactor en zijn te gebruiken in armaturen die voorzien van een klassieke lamp. Spaarlampen geven nagenoeg hetzelfde licht als een klassieke gloeilamp, met als voornaamste voordeel dat ze minder energie verbruiken, wat een aanzienlijke besparing levert op uw energiefactuur.
Op het gebied van milieu zijn de Megaman® spaarlampen voor 99% recycleerbaar. Zij zijn als enige spaalampen fabrikant die werken met Amalgaam-technologie waardoor de lampen vrij zijn van het gevaalijke kwik.
 
Voordelen:
   - Helpt u tot wel 80% energie te besparen.
   - Gaan tot 15 keer langer mee dan de klassieke gloeilampen.
   - Hoogstaande kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar.
   - Uniek in hun innovatief ontwerp, en zeer compact.
   - Megaman® spaarlampen bevatten geen kwik.
   - Lichtkleuren: van warm wit, en daglicht tot gekleurde feestverlichting.
   - Dimbare spaar- en ledlampen zijn beschikbaar.
   - Passen door de geringe afmeting in vrijwel elk bestaand of nieuw armatuur.
 
megaman banner
Megaman de N°1 spaarlamp met de langste levensduur en meeste besparing.

Waar vind je ons

EW Glenn

Sint Jansstraat 115
B-2490 Balen

0479 81 66 64
info@ewglenn.be

Locatie

kaart