Niko2

Domotica

Domotica.
Hoogstwaarschijnlijk bent u ook van mening dat domotica een complex en een duur systeem is. Maar niets is minder waar, het streefdoel van een domotica installatie is het verhogen van het dagelijks comfort, veiligheid, communicatie en rationeel energiebeheer. Ook door de integratie van de modernste technologieën zoals een centraal touchscreen, tablet of smartphone, bedient men de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering, enz..., ook buitenshuis.

Domotica komt van de samenstelling "domus" (woning in het Latijn) en "tica" uit informatica en elektronica en omschreven kan worden als een geheel van middelen in de woning van elektrisch bestuurbare apparatuur die met elkaar geïntegreerd kunnen worden,  Kortweg een geïntegreerd systeem van elektronica en informatica die elektrische toestellen aanstuurt en beheerd.
Het digitaal tijdperk en de bijbehorende technologieën zijn een feit. Ook de elektrische installatie voor een domoticasysteem is volledig veranderd.
 
nikobus2 bticino3

 

Eltako

Ook EWGlenn staat niet stil in de wereld van domotica en automatiseringstechnieken. Voor een woning of kleine onderneming moet dit leiden tot meer gebruikscomfort, en energiebesparing.

Waar vind je ons

EW Glenn

Sint Jansstraat 115
B-2490 Balen

0479 81 66 64
info@ewglenn.be

Locatie

kaart